.

.

Leetro MPC 6525 Laser Graviranja & Rezanje Kontrolor , Laser Kontrolor

Leetro MPC 6525 Laser Graviranja & Rezanje Kontrolor , Laser Kontrolor

Procjene:

KM 405.00
Roba
Dostupno.

Leetro MPC 6525 Laser Graviranja & Rezanje Kontrolor , Laser Kontrolor (Pakovanje listu : laser kontrolor mainboard)
1. Osobine :
Laser Kontrolor Leetro MPC6525, napredne stand-sama 3-osi prijedlog kontrolor dizajnirana za Laser Graviranja i Rezanje aplikacije. Čime se naprednim Polje Programiran Vrata Niz (FPGA) i 32-malo DSP, MPC6525 pruža posvećen prijedlog kontrolu karakteristike. Prijedlog Kontrolor MPC6525 je poznat kao veliki nastup, visoko stabilnost, više životu, visoku cijenu nastup; to je najbolji Laserski Sistem Kontrole za Laser Graviranja i Rezanje Mašinu.
2. Pin Ne./Pin Opis :
1
2
3
4
5
6
+24 V
24 V GND
X1
Stopalo-pedale
prekidač
Uncapping
zaštita
Obrnuti
5v/24v GND
+5 V/24 V
X2
Duž osi Z
Naprijed limit
Duž osi Z
obrnuti limit
Duž osi Z porijekla
5v/24v GND
+5 V/24 V
X3
Duž osi Z
Naprijed limit
Duž osi Z
obrnuti limit
Y-osi porijekla
5v/24v GND
+5 V/24 V
X4
Duž osi Z
Naprijed limit
Duž osi Z
obrnuti limit
Vodoravnoj osi porijekla
5v/24v GND
+5 V/24 V
X5
Ispala-
KRAJ
USB disk
instrukcije svjetlost
Obrnuti
+5 V/24 V
GND
+5 V/24 V
Y1
Laser
Moć GND
Analogni izlazni
Laser Moć
Laser
Moć na off
Y2
Duž osi Z puls
Duž osi Z
pravcu
5 V GND
+5 V
Y3
Y-osi puls
Duž osi Z
pravcu
5 V GND
+5 V
Y4
Y-osi puls
Y-osi
pravcu
5 V GND
+5 V
X1 : Ulazna moć interfejs (24 VDC)
N napomeni : MPC6525 Prijedlog Kontrolor usvaja mononukleozu 24 VDC napajanje. Drugi moć igle su izlazna
JP1 :
Napomena : JP1 je u srodstvu sa X3, X4 i X5. Ako 24 V napon je potrebno za ulaz signal luke X3, X4 i X5, skakač trebao bi biti povezan sa Pin1 i Pin2. Ako 5 V napon je potrebno, skakač trebao bi biti povezan sa Pin2 i Pin3. Ako skakač je uklonio, isključi Pin5 od X3, X4 i X5.
JP2 :
Napomena : JP2 je u srodstvu sa Y2. Za analogni-kontrolu laser moć, ukloniti skakač,povezati laser moć da Pin2. Za PWM-kontrolu laser moć, povezati moć da Pin3.
JP3 :
Napomena : JP3 je u srodstvu sa Y1. Ako izlaz Y1 da vozim 24 V relej, skakač trebao bi biti povezan sa Pin1 i Pin2. Da vozim 5 V relej, skakač trebao bi biti povezan sa Pin2 i Pin3. Ako skakač je uklonio, isključi Pin6 od Y1.
JP4 :
Napomena : JP4 je u srodstvu sa X2. Ako 24 V je potrebno za generala ulaz X2, skakač trebao bi biti povezan sa Pin1 i Pin2. Ako 5 V napon je potrebno, skakač trebao bi biti povezan sa Pin2 i Pin3. Ako skakač je uklonio, isključi Pin5 od X2.
3. Žice :
Granica i Porijekla prekidače prijavila sa MPC6525 Laser Sistem Kontrole može biti kontaktni prekidac ili NPN blizini senzor. Digitalni rezultata MPC6525 mogu voziti srednji relej ili slika coupler je. Odnosi na nakon žice dijagram.
Čovjek motor vozi ili digitalnog servo motor vozi dobiti Puls/Pravac izlaz koji dolazi sa MPC6525 Laser Kontrolor. Odnosi na nakon žice dijagram Puls/Pravcu signale.
4. Slike Co2 Laser Kontrolor Sistema MPC6525 :
5. I o nama :
Mactron Tehnologija Co., Ograničen je moderan profesionalni Hi-Tech enterprise, specijalizovan u R&D, proizvodnja, marketing od laser laser rezanje i gravuru mašinu i laser pribor za više od 10.
Mactron vidimo ponude uključuju : Co2 Laser Cijev, co2 laser napajanje,Laser Fokus Sociva, Laserski Reflektor Ogledalo, Industrijske Vodu Jedinica, Laser Sistem Kontrole, Laser Odsecanje Glave i druge pribor, itd.
Mactron je posao pravilo : "Pobijediti tržište sa naprednom tehnologijom, Redound na mušterija sa najboljim službe"
1) Kvalitet
Mactron Tehnologija Cuvar.ltd je prošlo ISO9001/2000 kvalitet certificationhe. Sve naše proizvode CE Certifikat, FDA List i Ro HS List.
2) Cijena
Želi poboljšati efikasnosti i smanjiti troškove, imamo potpunu predominance u cijenu prodajom proizvoda direktno do kraja korisnici na Aliexpress kao proizvodnju .
3) Službe
Za međunarodne custmer, mi pružamo profesionalni tehničar podršku na sve naše proizvode za Trademanager cmizdriti 24 sata. Bilo problema o proizvodima, mi ćemo osigurati korak po korak upute za tebe.
4) Garancija&Vratiti
Drago nam je da zamijeni ili novac i cilj na rješavanju problema brzo da upoznam tvoje zadovoljstvo.Ako je roba stigne, pokvaren ili oštećen, imaš 7 dana od datuma za prijem da nas kontaktira. Molim vas pružaju dokaz da nas. Kao slike,videa i dokumente.Mi ćemo se zamijeniti ti novu ili povrat novca si pun novca!
5) Isporuka
Sa profesionalnim pakovanje izbjeći štetu, imamo postavio mnogo proizvoda da širom svijeta bezbedan, i zvuk, uključujući AMERICI, Evropi, Istočna Evropa, Južnu Ameriku, Bliskom Istoku, i tako dalje. jednom prima isplata, stavili smo robu i obezbijediti disajne puteve bill broj na liniji za praćenje u roku od 24 sata, uključujući vikend.

Detalji

:
MPC6525
Packge liste:
kontrolor maiboard
Stanju:
Nova
Prijavu:
Laser rezanje i gravuru mašinu
Model:
leetro

Izbor kupaca