.

.

Kompatibilni CE320A CE321A CE322A CE323A Boja Toneri Patrone Za KONJA CM1415FN MFP CM1415FNW MFP CP1525N CP1525NW

Kompatibilni CE320A CE321A CE322A CE323A Boja Toneri Patrone Za KONJA CM1415FN MFP CM1415FNW MFP CP1525N CP1525NW

Procjene:

KM 36.00 -5 %
KM 37.80
Roba
Dostupno.


Tip : boja toneri patrone
Boja : BK/C/M/Y
čip : sa čipom
Stranica Yeld(5%) : bk 2200 C/M/Y 1400
Patrone model za KONJA CE320 A CE321 A CE322 A CE323 A
kompatibilni printer :
Paket sadržaj :
1pcs*Toneri patrone Molim te, izaberi boju ti treba.
Kupac Primeti :
1. Sve brend imena i zaštitni su vlasništvo od svojih vlasnika i iz ovdje za opis svrhe.
2. Mi smo svaki test proizvod prije dostava, garantujemo 100% radi.
3. Molim te ispuni tvoju pravu broj telefona osigurati blagovremeno isporuka reda. Sve kupaca iz ruske Federacije treba popuniti puno ime, ili, on možda ne bude u stanju da prime naređenje.
4. Sve proizvode dostavljen i pokazala na slikama možda neke manje razlike(proizvod serije, etiketi, pakovanje). Slike su samo za pozivanje, ali sve nam poslali proizvod su+ razredu qualtiy nivou i 100% garantovano protiv maerials i blaga. Bez najave. Za detalje, molim te pogledaj nas.
5. Kada si kupovinu naređenje od nas, molim te, pobrini se da je ta cela model broj odgovara jedan (nakon kod) koristiš u vašu tiskaru, jer čaurama koje je cip nije isto za drugačije tržištu iako je štampač model broj može biti isto.
Pitanja i odgovori o projektu : Q : Kako mogu reci ako ima problema s na printer ili na toneri šaržer? Kao prvo, trebalo bi da promeni toneri čaura na jednom i otisak nekoliko stranica. Ako lošeg kvaliteta stranice još uvek pojavljuju, to je uglavnom zbog problema u tiskari. Ako je problem nestane, onda je to problem na patrone. Q : Zašto bi smo kupiti Remanufactured Čaure umjesto NAKON one? Prazan toneri patrone dodaje oko 5 kg nepotrebno otpada da deponija. Koristi remanufacturing printer metaka, oko 80 miliona funti od plastike i metal su spasili od deponija svake godine. Također, plastični koristi u svakom printer patrone će preuzeti hiljadu godina da bi se raspalo. Razlog za prebacivanje iz NAKON da Remanufactured metaka, ne samo očigledno okoliš prednosti recikliranje, ali i tamo je ogroman uštede. Q : Će Remanufactured tonera štetu laser printer? Svaki od remanufactured tonera je pedantno provjerio i proverim da bi osigurali da to ne može oštetiti laser printer. Naš Remanufactured tonera koriste istu NAKON čaure jezgre i funkcije, da to od NAKON jedan. Svaki dio čaurama koje je pažljivo pregledao tokom remanufacturing proces. Takođe ćemo zameniti stari komponente sa nove iste standarde i funkcionalan svrhu kao NAKON. Q : Kako YOTAT remanufactured tonera pomognem okolini? Remanufactured tonera smanjuje količinu non-biorazgradive plastiku u deponija. Pored toga, proces proizvodnje nekada stvoriti novi metaka u velikoj mjeri zavisi fosil goriva, obično uvoze fosil goriva. Zato EPA je mandat korištenje remanufactured metaka za sve federalnim agencijama. Q : štampač otisak ništa, samo prazne strane. Zašto? Ako laser vrata u printera koji ne otvori, laser bean ne može do OPC površinu. Stoga, nema otpust na OPC površinu i ne toneri prijenos. Slomljena OPC zatvoriti vrata će se zaustavi sliku prijenos iz OPC da novinama površinu. Q : Tokom štampanje, ponekad može da mrak horizontalna linija na stranici. Zašto? Magnetni roller bushing, koji je odgovoran za razvoj jaz, možda je oštećen ili van kruga. Kada se to dogodi, više tonera mogu biti prebačeni na površinu OPC nego što je potrebno za skrivene slike. Ekstra toneri to je prebačen možda pojaviti na stranici kao sivkasto horizontalna linija. Linija možda ponavljam u tačna merenja ili malo varirati od rotacije da rotaciju.

Detalji

:
C, M, N, BK
:
Toneri Patrone
Kompatibilni Potpuno:
HP
Kompatibilni Potpuno:
KONJA Laserjet
:
CE320A CE321A CE322A CE323A
Veliko Pakovanje:
Da
:
YOTAT
Karakteristika:
Kompatibilni
Čaura je Status:
Punu

Izbor kupaca